snow

Liseberg!

Hej!

Oj, vad ska jag säga? Liseberg alltså. Vilket ställe, vilka intryck, vilka fina gröna kaniner och hur kul är inte Uppswinget!?



Vi kom dit vid elva, fyllda av förväntningar och lite nervösa av att se Höjdskräcken. Lina hade bestämt sig redan i bilen att hon inte skulle åka den. Men efter lite övertalning och en halvtimmes väntan och lidande i kön var det bara till att sätta sig till rätta och följa med.





Jag åkte Balder, Kanonen, där det var en decimeter från att jag förlorade min mobil(!), Kålorado, Kaninresan, Lisebergs banan, Uppswinget, Höjdskräcken, Uppskjutet, kollade på 3D film (varför bytar de aldrig ut den? Det har ju varit samma Pandafilm i många år nu...), spegelhuset och Flume Ride!


I Kålorado




Och vilka är då bäst?

På tredje plats kommer Kanonen. Den här atraktionen har jag aldrig velat åka. När Malin sa häromdagen till mig och Lina att hon skulle få upp oss i den så visste jag att det kommer hon inte. Men med lite mod i kroppen åkte vi den och att vara upp och ner var ju faktiskt en väldigt rolig känsla. (Inte alls som på Insane där det bara var läskigt).

Andra platsen får Uppwinget. Där är fin utsikt, det är en jättehärlig känsla att gunga så högt och köerna var lagom långa.






Försa platsen får Balder. Backarna och suget i magen är verkligen bääst! Det dåliga är att köerna kan vara fruktansvärda. (Vår längsta kötid var 35 min och det är ändå en ganska bra tid)..



Köerna var hyssade under dagen. Inte jättelånga, inte jättekorta. Mellan 10 och 35 minuter.

Vi kramade Lisebergs kaninen, åt glass, jag skrek från början till slut på Kanonen, jag blev utstrirrad för min haka. Jag fattade först inte varför vissa kollade så, men efter några timmar påminde både Lina och Malin mig av hur min haka såg ut, om jag säger så.






I bilen hem slocknade jag, tror jag, eftersom det kändes som vi kom hem på nolltid och när jag blundade åkte jag Uppswinget.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Hur står det till idag då? Lite yr, lite hes, lite ont i huvudet och lite trött. Fast det är väl så det ska kännas? Det har tagit mig en timme att skriva det här inlägget. Bilderna tar ju också en stund att ladda upp. Nu, om trettio minuter när batteriet tar slut :-), ska jag hoppa ur min Hello kitty pyjamas, hoppa in i duschen och sedan ska vi har en försenad födelsedagsmiddag för min Farmor.

Sen får det bli lite plugg. Glad söndag! Kramar blåa kaninen Annie.

Och just ja, jag höll på att missa det allra bästa kortet..!!


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Fy vad roligt:) Jag fattar inte att du vågar åka kanonen och uppswinget!! Men du är modig kvinna;) Vilken färg var åkbandet??:D Pussssss♥

2009-09-13 @ 19:54:49
Postat av: Lina

fy fan vad jag längtar till nästa gång:D wihoodå kör vi maya haya eller vad den hette och spinrock och rabalder!

2009-09-19 @ 15:30:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0