snow

Sverigehaka

Fredag.

Fredagsmys låten har trallat från den ena munnen till den andra heeela dagen. Jag är så fruktansvärt trött på den OLW, aldrig mer!

Vi satt och hade matte i förmiddags. Det var inte 100 % roligt så jag och Anna satt och tramsade oss istället. Vi puttade bordet mot varandra, först tryckte jag in det i hennes mage och sedan hon i min. Efter en liten stund tappade jag balansen när hon puttade det mot mig så min stol trillade bakom. Av ren reflex gjorde jag allt för att inte följa med stolen, så jag puttade mig själv framåt. Men istället för att stolen skulle sätta sig rätta igen trillar stolen bakåt och jag framåt.

Jag åker rakt in med hakan i bordet och trillar ner på golvet, under bordet. Uuu, det gjorde så in i hel*etens ont. Så nu har jag en riktigt Sverigehaka, blå och gul. Förutom den lilla olyckshändelsen har dagen varit bra. Det har varit bland annat engelska och datorkunskap.  

Ikväll är det fredagsmys... med Idol, något nytt program, tacos, förstås också ska jag ladda inför morgondagen. Jag har längtat som en gris efter den här dagen och nu äntligen är den kommen. Jag, Lina, Malin plus min och Linas familj åker upp till Liseberg imorgon!!

Balder, här kommer vi !!! Jag ska försöka tvinga mig upp i både höjdskräcken och uppskjutet. Får väl se hur det går med den saken :-). Ha en riktigt bra helg!


Så här såg jag ut igår...

Så här ser jag ut idag, när jag döljer blåmärket..

Här ser man det lite i alla fall ;-)




Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Stackars deej!!

2009-09-11 @ 18:01:16
Postat av: Johanna

Hahaha förlåt! men jag kan inte låta bli.. hahahaha! Stackare.. ååh..! Puss på dig, hoppas inte allt för många tittar ut dig i morgon. ;) Älskar dig! <3

2009-09-11 @ 20:35:11
Postat av: Jag igen

Vad fin din blogg har blivit förresten! :D

2009-09-11 @ 20:35:43
Postat av: Maja

hejsan Annie!

jo, det om Liseberg imorgon, jag kan ju inte följa med imorgon, för att jag ska på konfirmation och har sagt det några gånger. Min fråga är varför bestämde ni att åka imorgon, när jag inte kunde? Var det för att just dina föräldrar bestämt det datumet? kanske, men måste du verkligen åka dit med din familj? jag har sett fram emot att få åka till Liseberg med er ända sen sommarlovet började, men när vi väl ska dit kan inte jag följa med. Däför undrar jag om det nu är så himla tvunget att åka med din familj bara för att det är enklare att ta sig dit upp!? Min mamma hade säkert kunnat köra oss om det nu skulle varit om en vecka, för ni var väl inne på att åka dit den 19 också? Jag vet, jag är sent ute, men det har varit mycket med skolan och allt, så jag har inte hunnit tänka på det så mycket och sen har jag heller inte vetat så jättemycket om denna resan, bara att ni skulle dit imorgon. Alltså har jag inte fått reda på i princip ingenting om denna lilla resa. Det tycker jag är dåligt. Jag som har sett fram emot detta och så bestämmer ni utan mig och så blir det ett datum som inte jag kan och det har jag sagt. Detta blev ett väldigt långt inlägg och läs inte detta som att jag är arg eller något sådant, jag är bara frustrerad. Hur skulle du känt om du var i min situation, skulle du tycka det var kul?! Det är upp till dig att bestämma. Ha så kul imorgon och åkt mycket :) kramar

2009-09-11 @ 21:08:58
Postat av: Annie

Jag har smsat dig nu Maja, så hoppas du ser meddelande i tid..! Puss och kram

2009-09-12 @ 07:54:50
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0