snow

Minnen & maj, maj & minnen

Det har gått någon timme. Jag sitter här en i röd tjocktröja och en blommig sjal. Jag var så frusen innan. Som att någon jättekall sak satt runt omkring mig. Typ något jättekallt, kanske en hand, en iskall hand. Oj, tror du? Nej det kan det bara inte vara? Eller? Tror du att det är Edward? Eller finns inte han på riktigt? Jo, eller nej. Eller jo, jag såg han igår, fast han var med någon annan tjej. Typ Bella..

Oj vad jag har roligt då, nu helt plötsligt :-). Var det inte jag som var på dåligt humör? Tydligen inte längre :-).




Jag kollar på bilder sen dansen. De där intensiva dansdagarna i maj, månaden som enligt mig är den bästa (fast det vet du ju såklart redan). Lina skadar sig, åker till akuten och syr, tre stygn, tror jag att det var. Det dansas, jag förvandlas från en prinsessa med jättefult hår till ett lik på mindre än fem minuter. Det jag inte visste då var att artisten som sjöng låten "Thriller", som vi dansade till, skulle vara död om knappt två månader.



Sen fortsätter maj. Niornas middag. Jag kommer ihåg (nu hörs det som att detta var flera år sedan..) att jag sa till mig själv att jag inte får tänka för mycket under den här kvällen. För jag visste själv att om jag skulle göra det, så hade tårana börjat rinna och det ville jag inte. Så, jag satt där, ganska tagen av alltihopa och tog in den sista luften från min skola.

Det jag trodde var att all saknad av skolan, lärarna och kompisarna skulle komma på skolavslutningen. I och för sig så var det tungt att säga hejdå och det fanns så mycket känslor inblandade att de knappt fick plats i min kropp. Men saknaden kom i augusti, under de första dagarna på den nya, främmade skolan! Det var först då jag fattade att den gamla tiden inte kommer komma tillbaka. Väldigt märklig känsla.

Men nu sitter jag här, på en ny skola med massa nya ansikten och det känns ju faktiskt bra! Det hade jag aldrig vågat tro. Jag tar inte ut någon seger i förskott, inte :-).

Nej, nu ser jag att klockan börjat bli mycket och Idol börjar om några minuter! Så sätt igång tven och slå på fyran vettja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0