snow

Pulsklocka och regn

Hej, igen!

Stan är gjord för idag. Lina har köpt kalender. Hon valde så omsorgfullt att man nästan trodde att det var några killar hon valde mellan.

---------------------------------------------------------------------

På idrotten tog vi pulsen på oss själva. Det var rätt roligt :-) och kul att veta hur snabbt jag måste springa för att träna kondition.



Jag tog ett kort på mig själv innan jag gav mig ut...och sen la jag ut det på google.se

Sen började det regna, jag hade matte och lite andra lektioner. Sen, sista lektionen skulle jag ha engelska. Jag satt i ena huset och skulle till ett annat, några hundra meter bort. Regnet öste ner utanför och jag inväntade uppehåll, som inte kom. Så när jag märkte att jag fick lite bråttom till lektionen var jag tvungen att springa ut i regnet och det bara vräker ner. Spelade egentligen ingen roll om jag skulle ha sprungit eller gått för jag skulle bli lika våt vilket fall.

Aja, när jag kom fram var jag dyngsur. Men det var bara en lektion så det var ingen fara. Sen tog jag bussen hem och hann vara hemma en liten stund innan Lina ringde (du kan hela historien redan..) sen åkte jag upp till stan. Och på vägen hem kom det där förbaskade regnet igen. Innanför dörren kliver jag, lika våt den här gången av alla de där tusen dropparna.



Puuuh. Vilka problem va? Regn. "Det har ju aldrig skadat"..sa jag en gång i skolan. Men jag förstod mitt misstag när Lina gav mig vad-tror-du-egentligen-blicken. Det skadade inte mig idag, bara lite obehagliga kläder och droppar från håret och det står man ju ut med :-). Nu ska jag plugga några mattetal och sedan ska jag se om jag kan göra naturkunskaps uppgiften. Sen ska jag göra det jag är bäst på. Att sitta vid datan eller tven och slappa, ööörk, där hördes jag som en riktigt tonåring..


Sen hittade den här på Malins blogg. Jag gillar verkligen den här bilden. Känns som att man känner glädjen bara genom att kolla på den.

KRAMAR

Kommentarer
Postat av: Malin

Det gjorde vi också på idrotten!! fast jag var inte där i och för sig. Jag var på begravning... Mycket fin bild =) kopiera? ;-) vi ses snart hoppas jag .Puss

2009-09-04 @ 09:27:26
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

mm, råkade göra det ;)

2009-09-04 @ 15:53:16
URL: http://jagheterannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0