snow

Ulla red till Ullared

Hejsan!

Mobilblogging.. jag försökte inte ens. Visste att jag inte vet hur man gör och jag har redan exprimenterat med det ett par gånger förr så jag lät det vara.

Idag har jag varit på självaste Ullared eller Gekås som det egentligen heter! Vi kom dit vid halv nio och det var helt perfekt med folk, alltså ungefär jättelite människor. Inga köer, inget letande efter parkeringsplatser och ingen trängsel i gångarna med alla kundvagnar. Först vid halv tolv blev det svårt att ta sig fram. Men det gjorde inte så mycket för strax därefter var vi klara och tryckte in allt i bilen och åkte hem. Nöjda och belåtna :-).

När jag och Lina var där för några år sedan hade vi ett halv ton nya saker med oss hem. Vi är nämligen experter på att övertala varandra. "Ska du inte ha den här Lina?" "Nej, det tror jag inte, eller?" "Jo, men den kommer matcha jättesnyggt med både det här och den där". "Ok, släng i den i vagnen då". Ungefär så hörs våra konversationer under en dag på Gekås. Så när vi skulle hem den gången var det knappt att vi själva fick plats i bilen. Men lika nöjda och glada var vi för det.

Förrens man såg beviset på hur små bäckar blir till en stor å! Jag hade lite ångest efteråt och lärde mig av mina misstag. Så gången därpå när jag kom upp där tänkte jag på precis allt jag stoppade i vagnen och tror inte jag handlade för mer än 400 kr ;-).


En tavla

En kudde

Jag köpte jag en kalender, jag är ju i nööd av en sådan :-) och här kostade en exakt likadan knappt en femtedel av vad den kostade inne på Bokia.

Nu inväntar jag det första avsnittet av "Ensam mamma söker".

Kram och tack v. 36!

Kommentarer
Postat av: Kussin vitamiin

Jaaa nu fattar jag vilka blommer du menar;)Dom var jätte fina och kudden:D Pussssss

2009-09-06 @ 19:26:23
Postat av: Anonym

SV: En stark fyra av fem. Det tackar jag för, tack tack Demirolo :D

2009-09-06 @ 20:12:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0