snow

Panik!

Helg helg helg!

Det tog tid imorse innan jag fattade att det var helg. Cindy kraffsade på min dörr, jag gick och öppnade, skulle kolla vad klockan, för att se hur lång tid det var innan jag behövde gå upp. Kollar en snabb blick på klockan och förväntar mig att den ska visa något på sex.

Men när jag ser att den är åtta får jag lite smått panik. Ställde jag inte klockan imorse, varför har ingen väckt mig, fan också, bussen gick för tre minuter sen, nu måste jag hinna med den som går fem över halv, men skit också, jag kommer ändå komma en halvtimme för sent, jag måste skynda mig!






När allt detta hade forsat igenom mitt huvud slår det mig, det är helg, det är lördag, jag behöver inte ha panik, jag kan gå och lägga mig igenom och somna om. Tror jag gjorde det också för när jag gick upp nästa gång var klockan halv tio!

Nu har jag pluggat i några timmar. Bestämde mig igår att jag skulle göra det några timmar nu på morgonen så att jag inte behöver gå och grubbla på det hela helgen också blir det inte av (har ju hänt några gånger om jag säger så :-)). Nu har jag hela lördagen framför mig och behöver inte tänka på detta mer :-). Så skönt!

Idag ska jag träffa några kompisar. Vi vet inte hur, var eller när men träffas ska vi! Så nu önskar jag Dig en riktigt bra helg som jag hoppas att dukommer njuta av :-). Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0