snow

Zlatan och massa prat

Hej !

Denna dag har jag spenderat på stans bästa pizzeria. Åt en  och den vinner listan på bästa pizza. Eller den är i alla fall topp tre :-). Sen när vi hade hängt där en stund och blivit alldeles för mätta åkte vi hem till Lina, kollade på massa bilder, videoklipp och pratade! En riktigt bra lördag blev det!

Kom nyss innanför dörren. Lite trött, lite upp i varv och känner för att sätta igång en bra film. Det får bli så!
Malin visade mig innan hur man laddar upp större bilder så jag ska göra ett försök innan jag loggar ut här ifrån.



Kolla kolla kolla, det funkade! Sen vill jag tacka för era kommentarer som jag fick innan, nu har ni varit tysta ett tag och jag saknar era ord! Så kom igen nu! :-) (till och med min pappas jobbekompisar har läst min blogg, det är ju lite coolt). Som det kan sprida sig va? ;-)

Coolt coolt :-). Nu ska jag kollla på film. Såg "Mamma Mia" igår, den gick på tv. Fast man kan ju inte kolla på samma film två dagar i rad. Eller kan man det? Jo, det är klart man kan.

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Heej Annie:D Du ville ju har några ord från oss:D Och det får du ju!♥ Jag hoppas att du mår toppen och att allt går mycket bra i skolan!?:)♥ Jag tycker att du är världens bästa kusin någonsing♥♥ (det har du hört några gånger;)) hihih Jag ska ge dej en sak någon dag:)men jag säger inte vad det är:) Pussss Vi ses på tisdag(L)♥ Love you(L)

2009-09-05 @ 21:47:08
Postat av: Mallan flun

Haha, förlåt, jag läser din blogg. Jag förstår det är ju roligt att få kommentare. Så jag ska bli lite bättre på det! Vi har en deal okej? Du kommentarar mig och jag dig..? ;) Fett coolt med så stora bilder va? Ganska snyggt tycker jag! :D

2009-09-05 @ 22:03:26
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Annie

Hej malin och ebba!



Jag svarar er båda två här!



Tack Ebba för din ord! du ska alltid vara så gullig :-). och vi ses på tisdag. roligt med ordinaldansen för michael jacksons låt!



och Malin.. du kunde komma till Lina sen igen. Vi stannade där rätt länge men när jag tänkte ringa dig så hade du antagligen precis kommit hem. Men vi ses, får snart åka till helsingborg!



Puss på er

2009-09-05 @ 22:25:01
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Maja

Tummen upp för Zlatan och Zlatanpizzan :D

2009-09-06 @ 20:36:34
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0