snow

Bildbevis

Visst har jag varit en grym bloggare idag? Jag och Lina har varit ute och joggat. Jag gillade det starkt. Lina var rolig idag :-). (Hon är så fantastisk tråkig annars vettu ;-). Just nu har jag så sjukt mycket träningsvärk i låren att jag knappt kan gå i trappor. Jag brukar ju säga att det är en härlig känsla men detta är faktiskt inte roligt. Det gör bara ont.

Just nu sitter jag och knaprar på choklad och kikar på en blogg som jag tycker är riktigt bra! Det är roligt när man hittar en som man verkligen gillar på en gång. Också lyssnar jag på musik. Det är härligt! Jag gillar att umgås med mig själv.

- Jag tycker jag är ett ganska bra sällskap eller vad säger du Annie?
- Jo, det är du Annie. Helt perfekt för min smak faktiskt.
- Vad bra! Tur det, för du ska stå ut med mig hela ditt liv.


Nej nu ska jag sluta vara rolig och kolla på tv. GLAD PÅSK, igen! Och du, kom ihåg att jag har inga nummer kvar på mobilen (den gick ju sönder). Så om du har skrivit något och inte fått nått svar så är det för att jag är för bekväm av mig för att ta reda på vem du är. Så, nu var det sagt. Puss.

(Hahahahaha, nu kom jag på en sak. Anledningen till att jag började skriva det här inlägget var för att visa en bild när Annie och jag spelar lergök i Lund häromdagen. Men glömde visst det. Så här kommer den).




Jag snodde bilderna från Karolinas blogg. Hoppas det var ok :-).

Glad påsk igen, (femte gången nu eller?) !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0