snow

6-pack på 6 veckor..

Jag sitter och njuter av de sista timmarna av sommarlovet. Det känns både bra och dåligt just nu. Lite ångest har jag allt. Vem har inte det? Det känns vemodigt att lämna lovet och därmed sommaren. Men samtidigt är jag sugen på att starta HÖSTEN 2010!



Idag har jag träffat Ebba några timmar. Fikat på bullar, getingar (nästan på iallafall) och hemmagjord saft. Det var sista fikan på ett tag.. Mamma kommer skratta nu, men jag ska börja vara nyttig från och med imorgon (hon påstår att jag alltid säger så och ok, hon har rätt. Men visst hörs det bra att säga jag börjar på måndag?) I och med att vardagen drar igång imorgon så känns det naturligt att träningen också gör det.

Och för att vara riktigt duktig ska jag inte äta godis fram tills den 1:a oktober. Jag har ätit nog av det för ett tag och känner för att få bort sötsuget! Så, NU KÖR JAG! Träning 4-5 gånger i veckan och inget choklad, saltlaktris eller suranappar (usch, detta hörs jobbigt..) Mitt projekt 6-pack på 6 veckor börjar nu. Haha. Jag har döpt min "träningsperiod" till det. Sen får vi väl se om resultatet blir något åt det hållet.. Jag är mest ute efter känslan att känna mig i form! Älskar, älskar den känslan! 



Nu: frossa kakor och glass! ;)

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag kommer ihåg, det var nog någon gång i sjuan, då du och Lina diskuterade "att vara nyttig". Då sa du samma sak att: visst är det skönt att säga att på måndag DÅ ska jag börja vara nyttig. Men sen om det bara håller en dag eller två gör ingenting ;) Jag ska också sluta äta godis från och med imorgon. Vi kan göra det tillsammans! :D

2010-08-22 @ 23:24:03
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0