snow

Kedjesms



Något som aldrig varit min grej är kedjesms. De är rätt roliga ibland måste jag erkänna. Men otroligt löjliga. Men lyssna på det här, detta fick jag precis.. Idag är det internationella dagen för sommarsnyggingar! Du är en av dom. Alla som du tycker är snygga ska du givetvis skicka detta sms till! Om du får 1 sms borde du bli snyggare. Får du 2-5 är du okejsnygg. Får du 5-7 är du årets sommarsnygging.

Men vänta här..! Jag har bara fått ett sms. Det kan ju bara betyda en sak. Nej men shit. Det kan inte vara sant. Jag kommer gräva ner mig. Jag kommer gräva ett djup hål, ner till den djupaste botten. För jag har bara fått ett sms. Det betyder att jag borde bli snyggare! Jo men det måste det ju betyda. För så stod det i smset. Och har vi någon gång varit med om att ett kedjesms inte stämmer? Va, har vi det? Svar: nej! Det är ju livets största hjälp. Kedjesms är lite som Gud. Det/Han vägleder en. Och jag har valt kedjesmsen framför Honom.. Opps!

En sak som är rolig. Det är att Lina är mer emot kedjesms än vad jag är. Hon spyr lite galla på varje kedjesms hon får. Så vi har slått våra kloka huvuden ihop och komponerat ett eget litet kedjesms som vi skickar som svar när vi känner att det är läge. Haha. Men det smset får du först du bombar Lina med ett fint sms: 0768.... HAHA. Nej men vi tar det en annan gång. Tjata hål i huvudet på mig först så ska jag leta upp det! Haha, det här inlägget skulle handla om att jag ville visa mitt nya collage för dig. Men jag kom in på annat direkt märkte jag. Hm. Så kan det bli ibland!

Kommentarer
Postat av: Lina

Ja jävla omogna kedje sms! Magnus Betner <3 :D

2010-08-10 @ 19:42:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0