snow

Kenny Starfighter

Igår var det fullt ös från morgon till kväll. Körde lite på rocktema när jag handlade HÖSTkläder (!). Nu är det bara höstskor också. Sen är min gadrob redo för hösten! Gaaah! Frågan är bara om jag är det?!

Efter en sväng i Helsingborg åkte jag och Lina på träningen av Kenny Starfighter, eller som det egentligen heter, Kenny all star. På plats i ishallen fanns bland annat Henrik Lundqvist och Henrik Zetterberg! Woho! Idag ska Kenny Jönsson nämligen hyllas genom att han och massa andra kända hockeyspelare spela en match mot Rögle!



Efter att jag fryst fötterna av mig i ishallsen (hade bara på mig shorts och kortärmat, ALDRIG MER säger jag bara) åkte jag hem och åt. Sen kom Josse hem till mig och vi kollade Sunes jul, åt popcorn och drack saft. Snälla tonåringar som vi är! Men det blev rätt sent ändå. Tror jag somnade runt kvart över tre, halv fyra...

Idag ska jag sitta barnvakt några timmar till en liten pojke på 2 år! Sötis. Annars har jag inte så mycket på agendan. Hihi. Nu ska jag städa en stund! Ha en makalöst fantastisk underbar LÖRDAG! 2 dagar kvar nu.. NJUT!

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Hej Annie! Vi måste ses snart, när kan du? :D

Pusss

2010-08-21 @ 16:13:45
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: Hannah

Klart att min semester var toppen! Vi får ses nu någon dag snart biffen! Det tar ca 3 timmar med flyg till flygplatsen i Monastir och sedan 1,5-2 timmar med buss till Hammamet där vi bodde :D

2010-08-21 @ 20:25:12
URL: http://hannahwagner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0