snow

Spontana Annie

Är det ok att jag säger att jag älskar er? Eller ska jag bara tacka för kommentarerna? Ja, jo, kanske räcker med att tacka. Så TACK! Ni är bäst! Ikväll, efter att jag skrivit att jag var sjukt mätt och att jag borde träna, då satte jag fart! Jag och Cindy gick en dunderpromenad på 1 timme o 15 minuter! Snabbt gick det och skönt var det! Sen när jag kom hem upptäckte jag att halva mitt rum låg upp och ner. Så då tog jag tag i det lite snabbt och sen där vid tio någon gång slog tanken mig att oj vad roligt det hade varit att städa gadroben nu. (HAHA, märker hur idiotiskt detta låter men jag gillar det). Man ska ju vara lite spontan av sig så jag satte igång! Och när jag väl är det då är jag bara tvungen att prova lite och testa lite till och lite till... Man hittar ALLTID kläder som man glömt att man äger och sånt gillar jag!

Vid halv tolv blev jag klar och då kom jag på att jag var hungrig igen efter dagens alla måltider. Så då tog jag en kvällsfika som det så tjusigt heter. GOTT! Nu ska jag nog sova. Fast näää eller joo! SOVA ÄR SKÖNT! Men innan jag gör det så ska jag visa dig ett annorlunda linne som jag hittade i gadroben. Fan, har inte kameran här. Ska hämta den och just ja, måste ladda över bilderna först.. 




Man blir lite hemmablind (fast det kanske man inte kan säga i detta sammanhang?) i sina kläder. För jag vet inte vad jag tycker om detta linne. Om det fult eller fint. Ser det mest ut som en kökshandduk, picknickfilt eller är det gulligt? Tell me. Och säg inte det är fint bara för att. Jag vill veta! Sanningen är att jag faktiskt sytt det.. I syslöjden i nian. Jag har till och med bloggat om det, då någon gång. Men nu vänner, nu är det time to say goodnight!  

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Vad coolt linne! Ingen annan har ju sånt linne så jag tyckte det var fint! :)

2010-08-20 @ 08:36:14
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: Malin

haha! Jag kommer ihåg när ni gjorde dom... Nä, det är jättefint!

2010-08-20 @ 10:42:42
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0