snow

Välkommen till min matblogg

Jag är mätt. Det enda, absolut enda, jag har gjort idag är att äta! Jag kom till Malin. Vi diskuterade vad vi skulle baka och eftersom Lina var megasugen på kladdkaka så blev det det. Det är en kaka som garanterat blir god. Speciellt med vårt superrecept. Jag tackar min mästerkusin Oscar för det! Så vi satte igång att baka..



Självklart hade vi våra snygga förkläden på!

KLAR! Gott med en klick glass till!

Sen var det dags för lunch! Det fick bli köttfärssås och spagetti! Supergott! Vi googlade recept men gick mest på känsla. Hörs proffsigt va?



Men det är inte slut där. Igårkväll var vi väldigt sugna på chips och dipp... Det var vi inte idag efter vår dundermiddag + kladdkaka. Men hur skulle jag kunna veta det när jag handlade chipsen imorse? Hehe. Så det var bara att kränga lite till. Och med lite ansträning gick det också ner!



Nu mår jag illa, har ont i huvudet, är yr av allt socker och tror att det får räcka här. Det börjar bli dags att ta tag i träningen igen. För jag har lite ångest över degmagen och den dålig konditionen (som redan finns). Det är läge att ta sig till Friskis för att svettas! Musklerna ska skaka av utmattning. Känslan man får efter att man tränat är oslagbar. Och den är jag mer än sugen att komma åt! Snart vänner.. snart blir det andra bullar!


Kommentarer
Postat av: johanna

de där receptet vill jag verkligen ha!!!!!!!

2010-08-19 @ 20:30:52
Postat av: Lina

andra bullar? ;) kanelbullar? gott :D

2010-08-19 @ 21:30:01
Postat av: Malin

haha! Du ville ju ha chipsen! ;)

2010-08-19 @ 23:39:12
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0