snow

Dåligt samvete

Jag kom precis hem. Satte mig här nästan direkt för jag har lite dåligt samvete. Det är ganska löjligt, jag vet. Även om ni inte är en så stor skara som läser detta så vet jag själv hur tråkigt det är att gå in på någons blogg när den inte uppdaterar. Det måste väl ändå innebära att jag har fått bloggsjukan? När jag har dåligt samvete över att jag inte skriver här.

Idag har jag bland annat haft idrott där vi fick spela basket. Det är väldigt roligt. Jag har lite svårt för att träffa korgen men bortsett från det var det väldigt kul och jobbigt..! Man vet att man har roligt när man inte har koll på tiden, vilket jag inte hade idag :-).

Nu har jag inga som helst läxor tills imorgon, SKÖNT! Men jag har däremot ett engelsktprov vilket inte känns skoj alls. Vi fick veta förra fredagen att vi skulle ha det imorgon och enda sedan dess har jag gått och varit orolig. Det är ju helt sjukt. En hel vecka har flygit förbi eftersom jag endast har fokuserat på detta prov. Det gäller bara att göra sitt bästa och vara fullt koncentrerad under de där 60 minuterna. Mer än så kan man faktiskt inte göra!

Hoppas allt är bra med dig. Nu ska jag kolla in min favoritbloggar. Hoppas att de har uppdaterat. Annars hoppas jag att de har ordentligt med dåligt samvete :-). Hehe. Kramar


Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, fy vad dåligt samvete jag fick nu! ;)

2010-02-11 @ 20:23:41
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0