snow

Ingen snöstorm, TACK!

Jag önskade dig en härlig torsdag imorse, om jag inte minns helt fel. Jag har själv haft en väldigt bra dag måste jag säga. Förutom att den här eventuella benhinnsinflammationen då vill säga. Jag ska ta det lugnt med träningen ett tag för att inte irritera benen.

Jag tycker att den här snön och detta kalla väder påverkar mig väldigt mycket. Jag längtar, som 90 % av alla andra svenskar, efter våren och sommarn. Men idag har jag känt att skit samma hur vädret är. Våren kommer snart och jag kan ju faktiskt vara riktigt glad fast vädret är fullkomligt skittråkigt.



Smart där va? Men imorgon får det inte bli snöstorm för då ska vi ha vår lilla "Skåneresa" för Josefine. Så till högre makter ska jag be om att låta snön hållas. Våra planer ska kunna gå i lås. Inget skitväder, eller busväder som det också heter, ska få sätta hinder för vår roliga fredag!

Kommentarer
Postat av: Maja

du Annie, enligt väderrapporter ska det bli linknade väder som idag. Snöa ungefär 1dm + lite storm... :/ inte vad man vill ha en fredag när man går på lov... men, men, vi får väl hoppas att vädergubbarna har fel ;P vi ses och hörs! kram!! :)

2010-02-18 @ 18:45:30
URL: http://tjejenidenvitajackan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0