snow

Inte riktigt som planerat..

Hej!

Nu är det äntligen lov. Tyvärr har jag massa med läxor som ska vara klara precis efter lovet så det känns lite surt att behöva plugga när man är ledig. Men jag ska se till att inte skjuta upp det för många dagar. Jag vill hellre bara få det gjort.

Vår lilla överraskning idag blev inte riktigt som planerat. Vi tänkte ta med Josse till Malmö och shoppa och ha en mysig eftermiddag. Men vi var rädda att om vi väl skulle komma ner där skulle vi kanske inte komma hem igen efter vädret varit ostabilt. Men Malmö får bli en annan gång. Det hade ju varit trevligt att strosa runt på de malmöiska gatorna en dag när vårsolen värmer ens hud!

Vi åkte istället till Helsingborg där vi shoppade på oss lite livsnödvändiga saker, så som ett kilo sportbhar och klänningar. Också åt vi hamburgare på ett kebabhak. Jag ska se om det finns lite fina bilder från vår dag. Fast de flesta bilder är tagna på tåget kan det ju ändå vara roligt att se. Nu är mina ben superdupertrötta och väldigt glada över att de får vila ikväll. Det är föresten jag också. Jag ska snart slå på tven och se Let´s dance. Ingenting slår fredagskvällarna!  

Njut av helgen fina du!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0