snow

Ärlighet varar längst


Just nu är den här min allra bästa vän! 

Idag är en sådan dag som jag vill bara ska gå och aldrig mer komma tillbaka (vilken tur, för den kommer ju faktiskt aldrig göra det heller). Jag sitter nu ute i skogen och fryser fötterna av mig. Jag tycker synd om mig själv och det är jag mycket förbannad över. Det är inte mig det är synd om.

Jag är fortfarande rädd för att bli sjuk. Jag är hellre genomförkyld i två veckor än har kräksjukan i ett dygn. Jag och Cindy har varit ute på en långpromenad. Jag gick sakta som en myra, allt för att slippa vara i denna sjukstuga (jag ljög om att jag satt i skogen, ha ha). Nu hade jag tänkt fly till Friskis. Allt för att vara hemma så lite som möjligt. Jag ska träna bort den negativa energin som finns inom mig!

Ikväll ska vi som är friska äta ute. Allt för att vår stackars sjukling ska slippa matlukten. Också ska jag kolla på Blåsningen. Efter det ska jag försöka vara jättetrött och sova gott hela natten för att sedan vakna till en härlig måndag! 



Bilder från dagens promenad!

Förlåt för att jag sprider fel sorts energi idag. Men det känns så fel att verka glad när jag inte är det.. Jag tror du har överseende! Puss på dig!

Kommentarer
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Skönt med vinterpromenad! :) ♥

2010-02-07 @ 19:41:43
URL: http://www.kakhusets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0