snow

Vinter helvetes kräk skiten

Vinterkräksjukan har bott in sig här ikväll. Detta JÄVLA virus rent ut sagt. Jag hatar det! Jag är glad att det inte är jag som ligger över toan och mår illa. Jag sitter här på helspänd och tycker allt jag ser är smutsigt. Jag vill inte röra något och jag vill framför allt inte gå på den virusaktiga toaletten. Om jag behöver kissa kommer jag gå ut i skogen. Allt för att slippa bli smittad. Om jag nu skulle behöva göra nummer två vet jag tusan vad jag ska göra. Vi renoverar ju en toalett.. På den är golvet upprivet och det finns varken någon toa eller dusch. Så det finns alltså bara ett alternativ och det är skogen..

Jag ska bygga ett utedass med ett hjärta på dörren, jag ska fixa en data som går på batteri också ska jag bosätta mig där ikväll och 48 timmar framåt, kolla på Melodifestivalen och ha det allmänt jättekallt. När dessa timmar har gått så har förhoppningsvis viruset flyttat ut från vårt hus igen och då kan jag flytta hem! Jag hör av mig sen från skogen!

Trevlig lördag föresten, ha ha.


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Du får hälsa den som har vinterkräkssjukan från mig!:) ( Jag vet vem det är men jag säger inte om du inte vill;)) Pusssss

2010-02-06 @ 21:55:14
Postat av: a home far away

Hoppas du inte blev sjuk!



Kram Gunilla i Singapore

2010-02-07 @ 09:51:18
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Ennas

Jag hoppas verkligen att du klarar dej!

2010-02-08 @ 18:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0