snow

APU-brev

I skolan ska vi ut på praktik (igen). Det gör inte mig nånting för jag tyckte det var jätteroligt sist. Nu är det inte på ett dagis utan på en skola! Barnen är lite äldre, lite jobbigare och kanske ännu pratigare. Det ska i alla fall bli roligt!

Nu vill vår mentor att vi skriver ett så kallat apu-brev. Vi ska presentera oss själva och berätta varför vi ska ut på praktik och vad vi har för uppgifter med oss. Jag kluddade ihop ett litet brev på lektionen...



Förtydling:

"Hej! Jag är en tjej på 16 vårar. Bor i Ängelholm men drömmer om att flytta ut i skogen. Jag är en människa men det hade varit fantastiskt att vara en fågel. De är fria och kan flyga. Jag vill gärna praktisera hos er, det hade varit underbart. Lära känna alla söta ungar och leka mamma, pappa barn igen. Eller det är man kanske för stor för när man går i skolan? När jag blir stor vill jag bli arbetsnarkoman och satsar därför på att bli lärare. Så vad säger ni, får jag platsen?

MVH Annie Karlsson FV1b

Friskvårdsprogrammet Ä-holm"

Vad tycks? Tror du att jag kommer få praktikplatsen om jag kommer med det här brevet? Tyvärr tror jag inte att de kommer ta mig på så stort allvar. Jag kanske får tänka ut något bättre. Första intrycket är ju trots allt väldigt viktigt!

Kommentarer
Postat av: Karro

HAHAHAH! jag tror du får en plats,lätt!

2010-01-13 @ 20:47:45
URL: http://blöööööööööööö
Postat av: Annie

haha, eller hur! ;-) det ska nog inte vara några större problem

2010-01-13 @ 21:37:23
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin

Det var jätte bra det du skrev:D Jag visste inte att du hade en dröm att flytta till skogen?;) Ha det bra Annie!!! Pusssss!:)

2010-01-14 @ 15:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0