snow

Mitt nya liv har startat..



Nu har mitt nya liv börjat, om man får säga så. Två "Cindyor" ligger här brevid. Alex sitter mittemot och spelar på sin fiol, fan vad den gnäller..

Riktigt så var det kanske inte. Men mitt nya liv har börjat. Jag har nämligen köpt ett nytt träningskort på Friskis och idag har jag varit på årets första pass! Just nu är jag så trött att mina fingrar darrar på tangenterna.

Jag har även hunnit med att åka skridskor. Det går bättre och bättre. Jag har alltid varit så rädd för att köra. Men idag sket jag i att vara rädd och då gick det ju genast mycket bättre. Fast det är ju också då man börjar trilla..




Nu blir det tacos, är vrålhungrig!


Kommentarer
Postat av: Flun

Vilke rolig sista dag på lovet! :) Hoppas det går bra för dig med imorgon... Många lektioner du har liksom. Du kan inte ana hur avundsjuk jag blir på dig. huuu... Men men. Jag antar att jag lär mig mer ;)



Det är roligt att åka skridskor. Jag har bara gjort det en gång denna vintern. Borde gjort det mer tyvker man. Och en ska till. Jag tycker att du ska följa med mig till taekwondon snart! Även fast du har friskiskort ok?

2010-01-10 @ 20:42:04
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0