snow

Påväg till värmen

Mina drömmar brukar vara ganska luddiga och jag minns dem inte så ofta men drömmen som jag drömde inatt var så tydlig. Jag och Malin skulle ut och resa, till något varmt land. Jag hade jättebråttom med packningen och fick springa till stationen för att hinna med tåget. När jag kommer fram och ska precis ta steget in på tåget så stängs dörrarna och jag börjar gråta hysteriskt, vilket lokföraren hör och stannar tåget så jag kan komma med.

Jag och Malin tar oss ner till Lund där vi ska på en gudtjäst. Kyrkan ligger precis vid tågrälsen. Mitt under cermonin trillar en liten tjej ner på tågrälsen.. Fast hon kommer upp igen. När gudtjänsten är slut hoppar jag på ett nytt tåg (var Malin tar vägen vet jag inte) där min bror och mamma är. Jag sitter på tåget och börjar fundera på min packning och kommer på allt jag glömt slänga ner. Bikini, handuk och solkräm.. Jag blir jätteorolig och kommer på att den här resan kommer bli svindyr för mig.

Helt plötsligt så har det samlats massa människor runt omkring oss på tåget. Jag vill helst sitta själv och försöka hitta en lösning på min dåliga packning men då har alla dessa människor börjat kör leken "jag har aldrig". Jag säger att jag inte vill vara med men jag har inga val utan ska tvunget vara med. Jag säger "jag har aldrig rökt". Då säger en annan på tåget "det har inte jag heller" också gör han/hon/den/det high five med mig.

Sen ringer telefonen (som ligger på mitt rum) och jag vaknar.. Kanske inte det intressantaste blogginlägget men men.. Jag är så förvånad över att jag kom ihåg den så tydligt! Det konstiga med den här drömmen är att allt som hände kan jag hitta en koppling till. Det där med drömmar kan faktiskt vara lite läskigt.


Ni kan räkna med många inlägg idag. Jag är nämligen på blogghumör!

Kommentarer
Postat av: Mallan

Haha, jag är också på blogg humör men jag har tappat inspiration!!! :( men det kommer väl... Sv: Gött att du har lärt dig det nu! :) Fast det är ändå sjukt mycket jag inte fattar... Och oj då borde du vara jätte trött nu.. många punkter här.... och oj vad vi kommenterar varandras bloggar, right!`? dEEE E NAJS. oj caps. fett najs. Emma kommer snart. Jag har inte träffat henne på hela lovet typ. kanske två gånger... :P jaja... men bajs... nej! Kram :)

2010-01-09 @ 14:05:13
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/
Postat av: Kusin vitamin

Hahahha vilken drömm!!!;)

2010-01-09 @ 14:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0