snow

Robinson och minnen

Ebba åkte precis och jag sprang direkt till datan och satte mig tillrätta för att blogga. Är jag bloggsjuk eller är jag bloggsjuk? Nu när vi inte kan cykla och köra moppe till varandra får våra föräldrar ställa upp som taxichafförer och då får vi inte träffas lika många timmar som vi önskar. Men men, vi får ju umgås och det är huvudsaken!

Vi åt Mormors/Farmors kakor och kollade på Robinson. Jag tycker att det programmet varit mycket bättre innan det började sändas på tv4.. Synd, för det hade verkligen kunnat vara riktigt bra, så som det var när det gick på ettan. Och vem vet, en ängelholmare vinnar kanske hela skiten en vacker dag, igen! ;-)




På tal om något helt annat - sommarn. Jag har läst om lycka i skolan och en sak som en psykolog sa var att man skulle se fram emot saker. Och det är precis det jag gör! Jag längtar till de där varmare dagarna på året! Kolla här till exempel. Ser det inte väldigt äventyrligt och mysigt ut? Just när jag satt i den där vingliga kanoten tyckte jag däremot inte det. Jag satt på helspänd och trodde vi skulle trilla.. Men nu på kort ser det ju inte alls ostadigt ut :-).



I love sommaren, det är en sak som är säker! Men nu är det snön som man ska glädjas av, så det är väl bara till att kila ut och rulla sig i den. Den värmer kanske inte så som sommarn gör men jag ska nog hitta massa positiva saker med vinter också. Vänta bara..!!

Kommentarer
Postat av: Mallan

wow, 6 st inlägg igår! Det var massor. Jag skrev inte ett enda igår.. :P

2010-01-10 @ 12:21:27
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0