snow

Super size

Innan jag skriver det jag hade tänkt måste jag bara fråga om du såg Blåsningen igår? Det var det mest undehållande programmet jag sett på länge! Nu vet jag vad jag ska vara vid åtta tiden på söndagskvällen!

Nu har det blivit måndag. Min skoldag bestod av två lektioner. Varav en var Näringslära där vi kollade på filmen "Super size me". Euuu, säger jag bara. Hur kan en människa som har en bra fysik utsätta sig för något sådan äckligt bara för att göra bra tv? Det kallar jag att bjuda på sig själv. Filmen går ut på en undersökning där han endast ska äta Mcdonaldsmat i 30 dagar.

Tillskillnad från våra menyer på Mcdonalds i Sveirge så har USA en meny som heter Super size. En läsk är på 2 liter och en pommes är minst dubbel så stor som vår vanliga. På fjärde dagen testar han super size-menyn och han kränger i sig hela. Men den stannar inte länge i magen.. Han spyr och har sig och allt filmas.



När den här lektionen var slut skulle min klass gå och äta.. Tror du att det var någon som var särskilt hungrig? Haha. Det var ovanligt mycket sallad på tallrikarna. Men det var ju inte så konstigt.

Det var min dag.. nu sitter jag här och ÄTER. Men ingen hamburgare och pommes. Man får sig en tankeställare när man kollar på en sån här dokumentärfilm och tänker "jag ska aldrig äta den där skräpmaten igen". Men hur lång tid kan det ta innan man trycker i sig en fettit hamburgaren? Tre veckor? Max. Människan är en rolig varelse!

Ha en fett bra dag ;-).


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Haha jo jag såg blåsningen igår!:) Mycket skoj!:D

2010-01-18 @ 16:32:08
Postat av: Annie

Visst var det!! :D

2010-01-18 @ 18:20:50
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: Maja

Hejsan! Skidturen gick bra, fråga Lina! ;P och jag bröt inga ben, däremot fick jag problem med knät. Du vet ju att jag har problem med knäna sedan innan och har man inga knäskydd blir det inte bra när man åker skidor. ;/ Men jag är iallfall hel och tyckte det var jättekul! Vi ses och hörs! kram :)<3



btw; jag såg också blåsningen igår, fast hann bara se det med Krisitna mEltzer eller vad hon heter, men kul var det att kolla på, haha ;D

2010-01-18 @ 18:36:00
URL: http://tjejenidenvitajackan.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag såg det! Fett kul var det! :D

2010-01-18 @ 20:13:12
URL: http://emmaakessons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0