snow

Superonsdag

Hjälp vad det snöar! Överlever du snökaoset? Idag har jag konstaterat att det går verkligen inte att cykla i flera decimeter snö.

Idag har jag haft redovisning i skolan om sömn. Det var ett grupparbete men min grupp var spårlöstförsvunna (antingen sjuka eller "sjuka") så jag fick ha redovisning själv. Fast jag var inte särskilt nervös och då blir det ju genast mycket lättare att prata. Skönt att ha det överstökat. Ett arbete mindre, jippi!

Vi fick sluta lite tidigare idag (fast det gör vi flera gånger i veckan, konstigt nog) eftersom många i klassen åker långvägar för att komma till skolan. Och för att överleva hemfärden tyckte vår mentor att vi skulle försöka komma hem så snabbt som möjligt.

Jag hoppade av i stan, testade lite kläder, gick på den folktomma gatan och kollade läget innan jag satte mig ner med "gamla gänget" för en fika inne på Espresso House (synd att Lina och Malin inte kunde komma). Visst är det mysigt att sitta på ett fik när snön yr utanför? Och med lite trevligt sällskap blir det ju ännu mysigare.



Där satt jag i nån timme innan jag gick hem med cyklen för att kasta träningskläderna i väskan och bege mig till Friskis för ett Cirkelfyspass. Fy in i bängen vad jobbigt det var! Puuuh! Jag kommer inte kunna lyfta mina armar imorgon..!

Nu har jag pluggat lite engelska (har ett berg av glosor tills imorgon och de sitter inte på plats än). Men jag hade faktiskt tänkt att lägga dem åt sidan en stund för att kolla på Robinson. Vem vinner, vem försvinner (eller det verkar ju som att ingen åker ut (?). Jag hejar på Mats iallafall..!

Oj vad mycket text det blev.. Men ja, du väljer ju själv om du vill läsa. Hoppas du haft en bra dag och inte fastnat i trafiken eller snön.


Kommentarer
Postat av: Elin

Hej!:)

Är du medlem på gratisbio.se?

Om inte, skulle jag kunna få värva dig till medlemsskap där? Skulle vara hur schysst som helst!

Jag behöver bara värva 3 personer till innan jag har tillräckligt med poäng för att få en gratis biobiljett eller presentkort.

Och om du blir medlem och värvar dina vänner kommer du också kunna få det;)



De du värvar behöver inte vara aktiva på hemsidan, du får 5 poäng för varje värvning i vilket fall som helst.

Hoppas denna kommentar inte störde dig, i så fall ber jag om ursäkt!

Ha det bra, kram /Elin.

2010-01-28 @ 16:47:38
URL: http://hagenvald.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0