snow

Vattenläcka



Den här dagen har varit upp och ner, om man säger så. Jag tar det från början...

Som jag har nämnt innan så renoverar vi badrummen. Det ena är klart och det andra påbörjas om någon vecka. Inatt vaknade mamma av att hon hörde vatten som rann. Hon förmodade att det var jag eller Adam som duschade men när hon öppnar badrummet så forsar det ut vatten från ett rör. Så mamma och pappa har fått vara uppe halva natten och tömt förrådet på både saker och vatten (röret i badrummet leder in till förrådet).

När jag gick upp imorse ringdes det hit snickare och rörmakare som kom och tog tag i problemet. Under tiden var vattnet avstängt och jag kunde inte göra nånting.. Inte duscha, borsta tänderna eller tvätta händerna. Fy vad jag saknade vatten. Men som tur så blev allt lagat och jag kunde både duscha och borsta tänderna innan jag begav mig till skolan.

På detta hade jag matteprov och en jäkla förkylning. Mitt humör har inte varit det bästa idag. Nu när halva förrådet är utanför rummet fick jag sortera lite skolböcker från lågstadiet. Och kolla här vad jag hade som "nyhetesläxa" i femman!


Det handlade om Musikskolan och här står jag och klappar förfullt!

Det var väl min kaosiga dag. Men tänk vad är det imorgon? FREDAG! Tack för det säger jag. Hoppas den dagen är mindre vattenfull och ingen förkylning så långt ögat kan nå.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: haha, du är för söt! Det krävs medfödd talang ^^

2010-01-21 @ 21:49:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0