snow

Yes, torsdagen är över!



Jag vet inte om min blogg har fått vinterkräksjukan eller om det är något fel på blogg.se. Men nånting är det iallafall. Det ser inte ut som det ska.

Jag tycker det är otroligt skönt att ännu en torsdag är över. Jag har ett strålande schema men på torsdagar går jag till 15.40 och det blir en sådan kontrast till de övriga dagarna. Jag vet att jag är bortskämd. De klasser som har jobbiga skoldagar vänjer sig ganska snabbt. Men det är precis likadant för oss som har bra tider. Vi vänjer oss. Och det har jag gjort nu. Så därför har jag börjat tycka att mitt schema är normalt och inte slappt längre. Även om jag vet att det är det. Du hajar va? Vill ju inte ha några missförstånd här inte.

Så vad har hänt idag då?

Jag kan ju bara tala för mig själv.. Jag har mått illa, pluggat matte, skrattat, ätit apelsin samtidigt som jag pulsade hem i snön, spelat tvärsflöjt, tyckt att himlen varit superduper fin, fått toapapper i ögat (ibland blir man faschinerad över hur man lyckas..), ätit fisk och ikväll blir det tvtittande - Robinson!

Vad är det imorgon?
-FREDAG, skriker Lina! Yeehooo! We love fredagar!


Kommentarer
Postat av: Beatrice

Gud vad härligt! :D

Jodå jag trivs som fisken i vattnet i helsingborg. älskar att skolan ligger precis mitt i city så man har nära till allt, knappt 50 m till knutan!:D

2010-01-28 @ 18:35:39
URL: http://passionated.blogg.se/
Postat av: Beatrice

awh haha tack! Vad glad jag blir! :)

2010-01-28 @ 19:11:40
URL: http://passionated.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0