snow

Meningslös dynga

Jag satt precis och kollade på ett videoinlägg på en blogg. Det var väldigt rörigt och varade rätt länge så nu är jag alldeles yr och mår illa. Haha, jag tror det kallas "åksjuka". Haha. Nu sitter jag och pratar med Rybak. Eller han sjunger för mig, rättare sagt. Den bästa låten han gjort, Funny Little World. Jag gjorde föresten ett videoinlägg till er. Men det kändes så meningslöst och jag snackar bara massa dynga så jag skiter i att ta tiden och ladda upp det på Youtube. Sorry!


Haha, den här fina teckningen skrev jag och Lina till Midsommarafton 2004 (?). Vi satte upp den på lekstugedörren. Haha, visst är den söt? Våra och Majas bror och deras kompis, som eventuellt skulle komma på besök, var inte välkomna till vårt lilla midsommarfirande.

Kommentarer
Postat av: Hannah

SV: Jadu, hade jag fått lön för samtalen hade jag nog varit lite fattigare, sitter ju ändå och vaktar telefonen i 7 timmar, det får jag minsann betalt för!

2010-07-29 @ 08:11:23
URL: http://hannahwagner.blogg.se/
Postat av: B&J LOVERN

Okejokej lilla gåsen. Nu ska vi ta det lugnt här ;) Knäcktrut för det första, jag menar..Ha lite fantasi? Lillpop ska det vara! Eller er goda sån glass i plastburkar med marängswiss smak, ELLER päron och mjölkchoklad. Förresten, vill du säga till din chef att jag tycker att det är för lite choklad i båda dom två? Man får ju äta på vissa ställen i glassen för att få med sig det upp, vilket gör att glassen ser ut att ha ätits av en 2 åring haha!



DIN trogna läsare B&J lovern

2010-07-29 @ 08:17:53
Postat av: Isabella (tinkerbella.blogg.se)

SVAR: Åh, tack ska du ha =)!

2010-07-29 @ 16:48:38
URL: http://tinkerbella.blogg.se/
Postat av: Lina

hahaha love it! kommer ihåg när vi skrev det :) våra midsomrar e the shit ! :)

2010-08-01 @ 19:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0