snow

Reashopping & framtidsplaner

Hej min bloggisvän! Känns det bra att bli kallad så?

Jag tänkte att jag skulle berätta en sak för dig. Jo det är så här att jag är riktigt duktig på en sak. Well, jag är väl bra på mer än en sak, men den här saken är jag expert på. Det är på att köpa likadana klädesplagg fast i olika färger. Jag har till exempel sju, åtta, ja jag tappade räkningen efter ett tag, likadana linnen. Alla är tighta som ormskinn och kanske inte något jag skulle köpa på mig nu. Men där i sjuan, åttan kändes de som den perfekta modellen. Ceriserosa, ljusblå, ljusgul är några att nämna.. Nu har detta hänt igen! Kommer du ihåg de bruna jesussandalerna som jag köpte i våras?



Nu har jag köpt likadana.. fast svarta! Hihi. De var på lite rea så jag tänkte passa på. Fynda är alltid lika roligt! Fick ge 420 istället för 600. Det var väl ett kap? Säg att det var det. Annars får jag sådan ångest!



Vad tycker du, bruna eller svarta?
Jag är mer brun än svart av mig.. Men jag tror dessa kommer sitta fint på mina fötter! Nu ska det inte handlas mer förrän jag kommer upp till Göteborg. Så jag behöver inte vänta så där värst länge.. tre dagar.. Haha. Jag hoppas jag kan hålla ut :-).

Jag sitter och klurar på vad jag ska jobba med när jag blir stor. Det är ett stort beslut som måste tas. Jag vill bli rik. Hmm.. inte helt lätt bara att veta i förväg vad som ska göra succé. Jag har börjat tänka på dietist. Hade inte det kunna vara något för mig? Annie, den nya Anna Skipper? HAHA. Varför inte!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0