snow

GLAD

Hej vännen! Nu är jag äntligen klar med pluggandet. Jag kan det hyffsat bra nu och jag måste bara få tillägga att jag älskar musik! Ååh, shit vad det kan få en på bra humör! Tänk livet utan musik. Så sjukt tråkigt och livlöst. Jag vet att jag har sagt detta innan men jag menar verkligen att jag gillar musik och tänk vilket underverk Spotify är!!



Haha. Märks det att jag är lite gladare än innan? Jag har spelar badminton och tennis med Adam. Det gick rätt bra och jag tror verkligen på att man blir gladare om man rör på sig och får göra av med all dålig energi. Jag mötte en liten skitunge innan idag. Han var runt tio och var världens kaxigaste. Ååh, fan vad sur jag blev på honom. Men jag tänkte att han var bollen så det var väl därför jag fick till slagen så bra! Tack snorunge!

Hoppas Du har haft en bra helg! Imorgon är det måndag. Jag längtar faktiskt lite. Jag är kanske lite sinnesjuk men då är jag gärna det för jag tycker måndagen är en bra dag! Den kommer bjuda på tårtbakning med klassen, prov (håll tummarna), "helig måndag" och woodtraing med Maja (fast egentligen heter det crosstraining, men vi kallar det woodtraining. Varför får du veta en annan dag).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0