snow

Sista skoltisdagen på länge

Hej bloggen!

Nu har jag varit i skolan en sista gång för den här terminen. Eller ja, imorgon är det ju skolavslutning (!!) men det räknas knappt. Idag läste vi upp våra dikter (ni ska få höra min überfina kärleksdikt i nästa inlägg), städade och hade handmassage. Sen slutade vi.

Fast då kom Josse på att hon inte hittar nycklarna till sitt skåp och att hon måste tömma det idag (vi får nya nästa termin). Tur att byggprogrammet finns på vår skola säger jag bara. Vi har haft mycket användning av deras verktyg. Vi fick låna en bultsax och försökte klippa upp låset. Det var inte helt lätt. Vi fick ta in en extra insatsstyrka och vipps så var låset uppe! Tjoohoo! Sen åkte vi en runda till stan och jag träffade på Maja!



Nu ska jag inte plugga (Maja påstår nämligen att jag alltid gör det. Men nej Maja. Det var också att gå till överdrift.) Jag ska iväg och träna med Maja (det finns två Major) och Hannah, som också har skaffat sig en blogg. Jag läste den precis och hon gör det bra måste jag säga! Kolla in den vettja! LÄNKAR HÄR.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0