snow

Stranden



Jag tycker vädret är lite märkligt. Idag har det varit regn, åska, dimma, sol och moln! Regnet kom väldigt opassande eftersom jag befann mig på stranden, nästan längst ut på piren, när himlen öppnade sig! Men men. Jag överlevde! Haha. När jag kom hem var jag väldigt, väldigt blöt. Det droppade från mitt hår och chinosen hade blivit en nyans mörkare.

Fast ingen skulle ju vara hemma så det var ju lugnt tänkte jag. Jag fick därför en liten chock när hela huset var fullt med människor, alla pappas kollegor. De hade sökt skydd i vårt hem från regnet. Det funkade ju inte att sitta vid stranden när vädret är som det är tyckte de. Jahopp, det funkade för mig iallafall. Lite vatten har väl aldrig skadat. Eller hur var det nu med det Lina?

Kommentarer
Postat av: Lina

hahah det måste va typ det roligaste du har sagt. jag brukar säga typ: "men lite vatten har ju aldrig skadat någon, som min vän annie säger" haha :D va så roligt första gången o jag bara men annie... tsunamin, översvämningar, drunkningsolyckor.. :) du e för go :) jag tycker du e väldigt diskret förresten, hörs ju som om du vore ensam på stranden.

2010-06-15 @ 23:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0