snow

Bröllop o bildbrist

Ååh vad fint bröllopet var! Jag tyckte det fullkomligt strålade om paret! Nu vill jag också gifta mig! Jag och Josse satt och diskuterade hur våra bröllopsklänningar ska se ut. Hihi. Jag tycker Victoria är så naturlig. Hon gör sig inte till utan är bara sig själv. Hon gör sig inte märkvädrig som jag tror många prinsessor tror att de är. Fast det är de ju också på ett sätt men egentligen är de ju bara helt vanliga människor. Ja, ja. Det finns så mycket åsikter om detta bröllopet så hälften hade varit nog, inte sant?

När vi hade lekt att vi var brudparet själva, ätit glass och gråtit en skvätt åkte jag hem och åt grillat. Nu är det lördagkväll och jag sitter och lyssnar på Spotify, allt är i sin ordning. Haha. Hörs som jag alltid sitter här. Men iallafall, nu tänkte jag visa min snygga väska som jag köpte igår.

Ja, jag tänkte det. Men det blev inte så. Bilderna jag tog blev äckligt fula. Man såg lixom inte den i sin rätta glans eller hur man ska förklara det. Så den visas en annan dag - när den blir rättvis på bild. Haha. Problematiskt det kan bli ibland med väskor.. Attans.


Mina fula passkort igår som inte har något alls att göra med texten. Men ibland har man bildbrist så då blir det så här. Hoppas du har överseende med det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Bröllopet var verkligen fint tycker jag.

2010-06-21 @ 12:59:34
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0