snow

FV1b klarar alla väder!

Efter mitt lilla blogginlägg imorse packade jag ihop allt lite snabbt och satte mig på cyklen. Men hjulet bara sjönk ihop så det var bara till att lämna läman cyklen hemma och springa till skolan - i renget. Väl framme så gick vi till ån och sen började vi vår paddlingstur. Det regnade och regnade och regnade. Shit, vi var tappra som höll ut. Genomblöta kom vi fram till fikastället och gick av våra kanoter. När vi var klara där fick vi avbryta för det såg bara ut att regna mer och mer och alla frös jättemycket.

Sprang hem och tog mig en varmdusch. Det stack riktigt i händerna och fötterna. Sen åkte jag till skolan och åt soppa. Ooh, det kunde inte varit bättre! Soppa när man är småfrusen är det bästa! Sen hade jag lektion i en kvart. Vi var bara fyra elever. Resten av klassen hade åkt hem. Sen slutade jag. En läraren skulle ändå in till stan så jag hängde på och slapp vänta på bussen. Så, det var min dag!

Nu tänkte jag visa lite bilder från gårdagen!


Vi planerade hinderbanan

Här hämtar den ena finalisten ett äpple i hinken

Här är den omtalade poolen. Man kan se att två stycken står och håller i ena kanten för att vattnet inte ska rinna ut.

Här springer vinnaren in i mål

Så där ja! Det var bilderna från Killerfinalen!

Alla bilder är tagna av Annie Berggren! Hennes blogg får ni ta och kika in på tycker jag! Föresten: hoppas det var ok att jag snodde lite bilder av dig. Annars får du hojta till! 

Det är ju helg nu föresten! Hur underbart är inte det? :)

Kommentarer
Postat av: Lina

hahahaha jag kan bara se den bilden som en scen ur grease! :D ser framför mig hur ni börjar sjunga grease-låtar o dansa på bänkarna ^^

2010-05-17 @ 20:26:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0