snow

& Hejdå Maj

Min start på veckan blev allt annat än lugn. Försov mig med en timme. Ingen bra start alls. Duschade håret, åt, var ute med Cindy, borstade tänderna och sminkade mig på 45 minuter. Jag tyckte det var bra gjort. Satte mig på cyklen tio minuter innan skolan började - yes jag kommer inte försent, tänkte jag.

Men när hjulet lät som ett hjul abosolut inte ska göra (har fått punka 3 gånger på mindre än två månader. Fy vad jobbigt. Jag hatar det men inte alls lika mycket i jämförelse vad pappa gör) förstod jag att jag inte alls kommer kunna komma i tid. Tio minuter försenad stormade jag in i klassrummet och kunde laga lite äcklig vegetarisk mat (oj vad jag var positiv idag då).

 

Sen blev dagen rätt okej ändå och i eftermiddag när jag var helt slut i kroppen efter dagens äventyr ringde jag Lina o hörde vad hon och Malin hittade på. Det visade sig att de precis hade bakat en kladdkaka. Så gissa vart jag styrde kosan? Supersmarrig kaka kan jag informera dig om! Sen det där att jag borde plugga mer till provet än vad jag gör behöver vi inte kommentera..

Imorgon är det juni. Det är knäppt det där. Att hela maj redan har gått. Men inte obemärkt förbi vill jag lova. Den här månden har varit riktigt härlig tycker jag! Jag älskar maj och gör det bara ännu mer efter det här årets majmånad! Hoppas j u n i kan bli lika fin! Puss


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Heej Annie. Du har väll ändrat tema? ;-) Det blev jätte fint! :-D

2010-06-01 @ 15:53:28
URL: http://baraebbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0