snow

Längdskillnad

Det blev ett lugnt infirande igår av våren för min del. Tjejmiddag med gamla tjejgänget! Är glad att vi fortfarande håller kontakten. Det är ju så lätt att man säger att man ska göra det men så rinner allt bara ut i sand. Också avslutade vi kvällen med Twilight! Mysigt värre!

Idag känner jag mig rätt pigg och har precis storstädat rummet. Skönt att ha det gjort och nu är här kliniskt rent - precis som jag vill ha det. Får väl se hur länge det håller bara.. Ikväll ska jag träffa Ebba och lite andra släktning. Om vädre tillåter ska jag och Ebba ut och ta massa kort! Kan lägga upp några här imorgon! 



På tal om nånting helt annat. KOLLA DEN här bilden. Skolfotot 2005. Jag, Lina och Malin. Och jag är längre än dom båda! Idag är Malin 1.80. Jag och Lina dryga 1.60! SHIT! Jag kan inte ha växt mycket de senaste åren.. Haha! Fy vad roligt ändå! Vi måste ta ett nytt kort när vi står uppradade så här!

Kommentarer
Postat av: Mallan Ballan Månsson

Haha, kommer ni ihåg när ni kallade mig det? :P haha.. minnen alltså. shit vad liten jag var. jag vill vara liten o söt igen... :(

2010-05-01 @ 17:23:13
Postat av: Lina

jag är ju fortfarande minst men.... nog har jag vuxit ikapp den mesta skillnaden mellan oss. skiljde typ 7 cm där, o nu skiljer det bara 2 ;)

2010-05-04 @ 21:45:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0