snow

Ingen talang

Det var lite tungt att gå upp imorse. Men när jag kom på att den här veckan bara har TRE skoldagar så kändes det helt plöstligt inte alls jobbigt med måndag. Alltså kan vi säga att det är onsdag idag.. Nu är det bara torsdag och fredag sen är det helg igen! Fast varför krångla till det? Idag är det måndag. Inget annat.



Någon som känner igen sig? Hm.. Kan meddela att den här platsen har jag passerat VÄLDIGT många gånger. Ungefär fyra gånger om dagen i fyra år! Det är kära Mejeribron i Ängelholm för den som var nyfiken!


Idag har jag spelar fotboll i skolan. Jag suger ordentligt på fotboll. Jag är rädd för bollen, den är hård och gör ont om man får den i huvudet också har jag ingen koll på mina fötter. De är på ett ställe medan resten av min kropp är på ett annat. Ja, det blir ingen bra kombinaition. Men jag är grym på att skrika och klappa när andra i mitt lag varit duktiga och gjort mål! Ja, alla är vi bra på något. Det gäller bara att hitta sina fördelar!

Imorgon är det Killerfinal i skolan. Ska hjälpa några fina damer i klassen som står för hela kalaset! De har fixat, varit på möten och planerat i flera månader. Jag som är revisor har inte anträngt mig särskilt mycket. Ska bara säga ja till förslaget på priset.. Haha. Inte särskilt jobbigt! Men det ska bli skoj imorgon. FINAL. Mitt offer är en av de fyra finalisterna och ska tacka mig om han vinner. Jag borde ju få halva hans pris för att jag inte dödade honom. Eller är det inget man kan kräva? Hehe. Nej, nu ska jag sluta tjata! Hejhopp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0