snow

En fjortisbild..!

Jag sitter i uterummet och lyssnar på musik och bloggar, såklart. Bordet är lite snett så det känns lite konstigt att sitta här. Jag blir yr. Jag har slängt på mig ett par shorts och inser att benen är riktigt bleka. Haha. Man hade kunnat sätta ett papper brevid och inte sett skillnad på färgen..! Nej, jag måste nog jobba lite på brännan. Som tur finns brun-utan-sol. 



Idag bjuder jag på en liten fjortisbild.. Jag har alltid velat vara fjortis. Det är så coolt på nått sätt. Tupperat hår, foundation på läpparna och ett självförtroende som är alldeles, alldeles makalöst bra! Hoho, som tomten och Lina säger.

Det blir till att plugga lite gott idag. Gott är då träningslära & kroppens funktion. Bö bö. Ge mig lite sommarlov! Men nej, helt ärligt. Så tungt är det inte. Tänk, om 16 skoldagar är det sommarlov! Det är lite ofattbart måste jag säga! HEJHEJ!

Kommentarer
Postat av: Lina

haha klart en fjortisbild ska läggas upp om det är en snygg fjortisbild ;) den blev du riktigt nöjd med;) höhö! men det gör inget du e så snygg så :)

2010-05-21 @ 23:15:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0