snow

Snygga kläder!

(Detta inlägget började jag med klockan tre. Sen kom annat emellan men låtsas som att klockan är tre när du läser detta).

Jag somnade inte förrän halv två inatt.. HELT OMÖJLIGT var det! Kändes som jag hade myror på benen och det var inte roligt! Också var där en jäkla fjäril i rummet som flög på fönsterrutan hela tiden! Helt omöjligt att somna, som sagt!

Jag är sugen på att shoppa! Oj det kliar i fingrarna. Kolla vad jag hittade inatt när jag hade mina sömningssvårigheter!





Hur fräscht som helst en varm sommardag!! I de där skorna skulle jag kännt mig som världens längsta! (även om jag bara hade blivit normallång).  

Idag på "Näringsläran" har vi fått baka kanelbullar! Hur roligt och gott som helst och efter det spelade vi softboll på idrotten! En riktigt härlig start på veckan måste jag säga! Nu ska jag träffa Malin och Lina! Malin kom hem från en två veckors resa till Israel inatt så det ska bli fantastiskt roligt o höra hur hon haft det..!

Hoppas allt är bra med Dig! Puss & kramar

Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Hejsan Annie! Först ska jag säga vilka fina kläder! Sen så såg jag att du hade komenterat min blogg, ja vi kan gå till en sån gul äng. Jag har det hemma hos mig! Men vi kan väl bestämma mer?:-) Pusss

2010-05-24 @ 20:10:39
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: Lina

hahahaha "även om jag bara hade blivit normallång". Det va kul :) vi har inte det lätt vi som är små

2010-05-26 @ 21:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0