snow

Biggest Loser & Vardagslyx



JAG TRODDE JAG SKULLE RAMLA BAKLÄNGES NÄR JAG FICK SE ATT KG HADE GOTT NER 75 KILO I BIGGEST LOSER. Alltså det är en hel vuxen människa! Det var 44% av hans vikt. Han har nästan gått ner halva sig själv! Tänk vad bra han måste må, mycket piggare, mycket snyggare och mycket gladare. Vilken fantastisk kille, vilken kämpe, vilken vinnarskalle och framför allt vilket resultat! Jag fick gåshud när jag såg förändringen. Fy fan vad coolt! Om jag blir tjockis, ska jag lätt vara med i Biggest Loser!

Någon som också blir mycket gladare efter träning är jag själv! Kände inte riktigt för ett till pass efter min och Karolinas simtur. Men jag tänkte inte så mycket utan bara kånkade mig iväg till Friskis. Och nu efteråt är jag riktigt glad att jag gjorde det. Skitbra musik, roligt pass och Louise, som var min träningskompis idag, utvecklas något enormt..! GRYMT BRA JOBBAT!

Innan dess så var det Helig Måndag. Jag, Malin, Lina och idag även Maja käkade kladdkaka och snackade gött! Jag gillar när man gör "helgaktiviteterna" på en vanlig, grå måndag. Det är kul att liva upp vardagen! Vardagslyx klingar fint i mina öron. Nej men herre min skapare vad långt inlägget blev.. Har du föresten sett att en 14 årig tjej födde en liten dotter imorse? Herre min skapare (igen) vad ung hon är! Häftigt! Men tänk, tänk om det hade varit jag. Då hade mitt barn varit 3 år idag.. Shit pommes..! Nu blir det godnatt! FAST NEJ! Gissa vem som är ledig imorgon?!?! Inte är det du iallafall. Hehe. Godnatt Bloggis!


Kommentarer
Postat av: Maja

Var det ett nytt pass idag? :-O

2010-11-23 @ 10:33:43
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/
Postat av: Malin

sv: Hihi! HUUUUR kunde du veta det? ;)

2010-11-23 @ 17:32:38
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0