snow

Svammel & dagens födelsedagsbarn



Allt "mög" är klart! Det firade jag med en glass, Bonde Söker Fru och ett finbesök av Ebba! Nu ska jag vara ledig hela veckan och bara en sådan känsla är för härligt! Vet du vad jag är sugen på? MASSAGE! Finns det något bättre? Ja, det var bara en liten tanke som dök upp så här en novemberkväll som den här. Oj, det är november! Är inte det helt sjukt? Jag är kvar i septemberdimman. Jag kan inte fatta att det är den nästsista månaden på 2010! Det började ju nyss?! 

Den här månaden känns så intetsägande (haha, oj det var inget ord jag brukar använda. Tänker bara på dig Lina när jag säger det). Just nu lever Sverige med en skvätt mellanmjölk över sig. 11 grader, mörka kvällar, halvgrått väder.. Nej men Gud, hur roligt hördes det här? Jag måste säga att jag gillar det här "mörka". Eller bara inbillar jag att jag gör det. Men det är skitsamma. Det är inte det som räknas. Huvudsaken är att jag tror att jag gillar det. Visst? 



Idag fyller föresten (eller föresten o föresten..) Maja år! Min kompis sen barnsben (det hörs som att man är svingammal när man säger så. ÅLDERSKRIS). Hurra hurra hurra! Jag gillar dig (och dina armar)! Puss på dig!

Ja, på dig också Bloggis. Puss! & Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Maja

Awe tack så mycket snygging! :-*

2010-11-06 @ 11:34:08
URL: http://livetenligtbackis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0