snow

Torsdag 18.13

Hej&Hå så var det torsdag och snart är den här dagen också över så vi kan säga att det är fredag. Fast nej, torsdag är det, punkt slut. Jag hade som sagt sovmorgon till tolv. Var ute och gick med Cindy och lite sånt där. Sen åkte jag till skolan. Hade idrott i en timme. Vi tränade på att andas med magen. Sen var skoldagen slut. Jag vet, det räknas knappt som skoldag. Så vi kan lika bra säga att jag har varit ledig idag.



Sen åkte jag och Karolina till stan. Gick en sväng på H&M och pratade strunt. Sen vidare till Marcus. Spelade kort med han och hans klasskompis i si så där en och en halv timme. Sen gick vi hem till mig. Puss och hej så skulle han vidare på träning. Och nu sitter jag här. Ska äta om tre sekunder sen ska jag vara barnvakt till två små pluttisar. Efter det hade jag tänk dra till Väla men pappa satte stopp och sa att jag måste andas (med magen) och vila. Han tror nämligen att människan behöver det. Och jag kan, även om det känns tungt, hålla med. Ursäkta för att jag inte använder subjektiv. Stör mig på mig själv. Men ja, tja!


Kommentarer
Postat av: Kortproffset!

kortspelet vara det länge men ingen kunde rubba mig... KORTPROFFSET!! Du behöver många timmars mer övning om du ska ha chans att ta över min titel;)

2010-11-11 @ 20:46:45
Postat av: Anonym

Hej! Vilken härlig blogg du har.

Kolla gärna in min nystartade modeblogg

madelenewestlund.blogg.se



Kram

2010-11-12 @ 10:14:36
URL: http://madelenewestlund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0