snow

Den bästa stunden på dagen

Sommarjobbet känns så långt borta. Nu är jag inne i skolvärlden igen. Men kommer du ihåg när jag skrev det här? När klockan precis slagit nio och vi slutar för dagen, då är dagens höjdpunkt inne. Jag och Lina tar av oss våra glasskläder, tar ut propparna ur öronen och får på oss våra vanliga kläder igen. Sen går vi till den supersnygga frysen och väljer glass med omsorg. Sen går vi ut från fabriken och sätter oss på rabattkanten, kollar när solen sjunker ner bakom träden, njuter av den friska, ljumma luften och äter våra glassar! Också snackar vi förstås. Det är härligt, mer än härligt! Den bästa stunden på dagen!

Titta vad jag hittade bland alla mobilbilder!
Varje kväll när jag och Lina åt glass så tog jag ett kort. Som minne lixom. Jag ser ju nu efteråt att vi ser otroligt trötta ut på vartenda bild. Om jag säger att den här bilden är den jag ser mest levande ut på. Då kan du ju bara föreställa dig resten..


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Ni är väl i Kreta nu? :) Hur har ni det? Bada för mig med och sola också + tänk på mig också ;) Vi ses när du kommer hem igen!

Pussss

2010-10-01 @ 15:41:20
URL: http://baraebbis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0