snow

Sne onsdag

Goddag! Min dag började rätt snett. Inget gick min väg och vid elva tiden hade jag inte kommit någonstans med mitt skolarbete. Fast jag försökt. Sånt blir jag så irriterad på. Om man inte ens försöker är det en sak. Men när man gör sitt bästa för att få ihop det men allt bara strular, ja då blir Annie irriterad. Strax innan lunch åkte jag hem, påbörjade ett massagearbete och bakade krabbeluror som blev brända, tjocka och fula men GODA. Sen gick jag ut med Cindy i trädgården och hade en blåsig fotostund. Sånt mår jag bra av! Jag längtar till jag, Maja och Ebba ska till Malmö på fotokurs!



Cindy fyller snart 4 år! Det är helt sjukt vad tiden går fort! Jag känner mig så gammal när jag säger så, well 17 år är rätt mycket (åldersnoja har jag ju redan), men de är så typiskt mamma-och-pappa-ord. Nu ska jag försöka vända tillbaka denna lilla snea onsdag! Hoppas din dag inte har varit lika sne.


Kommentarer
Postat av: Maja

hejsan, det där med fotokursen, det hade varit bäst om det blir den 3 oktober vi går på den, men den 26 september går också bra, fast helst den 3:e då!! är det ok för dig och Ebba om vi tar den tredje? :)

2010-09-08 @ 21:06:46
Postat av: Fotograf Viktoria Wigenstam

Härliga bilder!

2010-09-12 @ 20:09:03
URL: http://viccivicci.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0