snow

Påsklov!

Hej mina följeslagare! Här är det suuuuuuuuuuuperfint väder! Och jag har påsklov. Och jag är frisk. Och jag känner mig otroligt taggad för en ledig vecka! Jag har - håll i hattarna - inte planerat in saker var eviga dag nästa vecka. Jag har en tendens annars att göra det. Vilket resulterar i att jag stressar ihjäl mig och det är ju inte riktigt vad loven är till för. Men det här lovet ska få bli lite mer jag tar dagen som det kommer. Nu ska jag plocka fram mina kärleksmums ur frysen, blanda saft och bjuda Adam och pappa på dem. Jag kan meddela att kärleksmumsen smakade riktigt gott - trots allt.



Jag kan också tipsa om en liten sak. När jag igår köpte blusen på Kappahl så blev jag medlem där och då fick jag 50 kronors rabatt på min tröja plus den här tidningen! Vet inte om det alltid är så - men man kan ju alltid kolla upp det. Inte för att den här tidiningen är något hit - enligt mig. Men ändå. Haha. Detta blev inget bra. Tipsa om en sak jag inte gillar. HMMMM. Ja, ja, du kanske är ett fan av den och då har jag gjort dig en förtjänst - Så får jag se på saken! GLAD FREDAG!

Kommentarer
Postat av: Hannah

Sv: Nej inte idag...men jag har ögonen på den, nästa gång jag vandrar ner mot butikerna får den nog följa med mig hem! :)

2011-04-15 @ 17:06:13
URL: http://hannahwagner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0