snow

Godmorgon Bloggis!

Jag Är Tillbaka! Jag kan här med konstratera att jag är beroende av bloggen. Det har varit riktigt svårt att låta bli att logga in här och skriva ett par rader. Speciellt måndag-onsdag då jag låg hemma och var sjuk. Jag hade så långtråkigt och klättrade på väggarna. Men har jag sagt att jag ska ha en bloggfri vecka ja då ska jag banne mig ha det också!

I slutet på veckan var jag frisk igen och då kan jag erkänna att det var ganska skönt att slippa tänka på bloggen. Men nu är jag här igen och det är jag glad över! Jag har massa bilder att visa dig Bloggis och jag börjar med en som jag tog för bara några minuter sen.



KOLLA HÄR! Det är ju Alla Hjärtans Dag idag - det har väl ingen missat? - och se så söt min mobildisplay är! Blommorna har förvandlats till små hjärtan! Fint!

Jag har träffat Ebba i helgen och då tog vi massa bilder! Jag har en favorit där ljuset är riktigt fint! Ska leta upp den sen! Men nu måste jag bege mig till skolan! Idag tycker jag, med tanke på vilken dag det är, att vi ska le extra mycket åt den vi möter! Ett leende, från dig, kan göra någon annans dag. Kom ihåg det! Vi hörs sen!


Kommentarer
Postat av: Malin

Äntligen!!!

2011-02-14 @ 10:57:30
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0