snow

Lina, Ullared & nya jeans

Hallihallå! Vet du vad jag har kommit på? Jo, att jag kommer spendera detta lov PÅ STAN! Haha. Det var väl ändå lite komiskt? Iallafall. Jag var på stan idag med Lina. När vi shoppar så är hon alltid så himla duktig på att övertala mig att köpa massa saker som jag inte alls behöver. Vi var på Ullared tillsammans för några år sedan och jag som vanligt vis handlar med måtta gick helt bananas på Gekås. Det var helt sanslöst vad mycket vi handlade. Vår bil var överfull när vi skulle hem och jag och Lina delade baksäte med massa gula gekåskassar som skymde sikten för oss. Jag blir så full i skratt varje gång jag tänker på det.  



Iallafall. Idag var vi på stan. Vi skulle bara göra det där ärandet med deon men istället testade vi halva H&M:s utbud och efter nästan två timmar (!!) i butiken gick vi hem nöjda och glada med vars en påse nya kläder! KUL!

Jag kontraterade senast igår att jag har tillräckigt många byxor och att det är det sista jag behöver och ändå är det ett par jeans jag får med mig hem. Men de är inte vilka som helst. Nejdå (Annie har alltid anledningar till att shoppa). Dessa jeansen var ett par exakt likadana jeans som mina hålebrallor är! Och dem byxorna är jag så kär i att jag dör och därför var jag bara tvungen till att köpa dem när jag äntligen hittade ett par likadana! Dem jag köpte nu var lite, lite ljusare men vad gör det när våren är på ingång?!
 


Morgondagens äventyr blir: STAN!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0