snow

Skidåkning i Småland

Hallå min Bloggis-vän! Min seghet och illamående var som bortblåst när jag vaknade imorse! Ååh, vad skönt! Så nu är jag precis hemkommen efter en dag i skidbacken. Vi var i Hestra i Småland och det tog två timmar enkel resa så det har blivit rätt många timmar i bussen idag. Men det gjorde mig ingenting alls. Härlig musik i öronen, åkandes genom ett mörkt landskap (solen hade inte hunnit stiga upp när vi åkte dit och gick ner på hemvägen) och ett skönt element att värma fötterna på var riktigt mysigt.

Men jösses vad länge sen det var jag stod på ett par skidor. 6 år sedan om det ska vara exakt. Och det kändes kan jag bedge! Men jag kan stolt meddela att jag tog mig ner från backarna utan att trilla! Inte ens en liten fjuttsnubbling blev det.


Sött va?

Jag råkade däremot trilla när jag kommit ner från backen och stod stilla. Jag skulle ta kort på några i klassen när de åkte och när jag började fiffla fram min kamera så började jag åka baklänges.. och baaang sa det så trillade jag - som det kan gå! Nu är jag rätt mör i kroppen och lite yr i huvudet efter all åkning. Så jag ska ta mig en behövlig dusch och varva ner ett par timmar. Känns som jag fortfarande åker buss.

Kommentarer
Postat av: karro

awwwe, gulle annie! ;* <3

2011-02-01 @ 20:00:55
URL: http://karolinaae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0