snow

BLÄ

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG! Eller vad är det man säger? Min har däremot inte varit något bra alls, den värsta på länge! Jag tar det från början. Imorse när jag hoppade på bussen fick jag reda på att vi skulle ha matteprov idag, på kapitel två och tre. Det tredje kapitlet har jag inte ens börjat på eftersom jag var sjuk förra veckan.

När jag kom till skolan skulle vi få veta reslutatet på engelskprovet vi hade förra veckan. Jag fick IG. Behöver jag säga mer? Sen skulle jag och Mathilda och Josse gå igenom matten som jag missat och då förstod jag inte ett smack!

Sen åkte Josse vidare till tandläkaren och precis då kommer jag på att jag hade min jacka och mina nycklar inlåsta i mitt skåp. Och kan du gissa vem som har nycklen? Jajjamensan, det är Josefine det. (Vi har samma skåp). Så efter tandläkarbesöket fick Josse ta sig tillbaka till skolan för att öppna skåpet! - TACK! Sen när vi skulle ta bussen hem så missade vi den med en minut! ÅÅÅ. JAG BLIR SÅ TRÖTT!


Kommentarer
Postat av: Kusin vitamin

Usch, vilken dag!!!! :( Hoppas du får bättre imorgon!! :D Pussss

2011-02-14 @ 17:21:08
URL: http://baraebbis.blogg.se/
Postat av: Maja

du, min dag har heller inte varit bra!!! typ allt har bara gått heeeeeeelt fel! :( men vi får hoppas att morgondagen för med sig något bättre! :)

2011-02-14 @ 18:44:22
Postat av: karro

awwwe, snutte då! hoppas nu bion med markus blev bättre :) <3

2011-02-14 @ 20:34:36
URL: http://karolinaae.blogg.se/
Postat av: Malin

Men du sa att ni hade matteprov idag!? :O Hur gick det? eller menade du att du fick reda på att du skulle ha matteprov idag? He he.

Det kommer bättre dagar kära du. <3

2011-02-14 @ 22:20:33
URL: http://wwwmalinmansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0