snow

Adam 20 år

Hallojas! Det är paus i handbollsmatchen så jag passar på att göra dagens bloggning under tiden. Det är en himla kul sport tycker jag. Handboll. Det händer mycket, den varar lagom länge och det är inte massa snurriga regler som man blir yr i huvudet av.

Idag är det inte en vanlig dag för idag fyller Adam 20 år! Grattis, grattis min fina, fina bror! Det jag köpte till honom häromdagen var en skjorta. Han blev jätteglad för den och det tycker jag var himla roligt! Kan ni gissa vad den kostade? Den passade alldeles utmärkt för min studentekonomi!



Den glada Annie är fortfarande bortsprungen. Men jag tycker ändå hon har kikat fram några gånger idag. Känns skönt att jag ser ljuset! På tal om "jag ser ljuset Jonathan" som Skorpan säger i Bröderna Lejonhjärta så tycker jag att Källström, i handbollslaget är jättelik Jonathan.. Ni brukar ju inte hålla med mig i mina "lika som bär"-påstående. Men ni kan väl ändå erkänna att frisyren är lik?? Nu fortsätter handbollen! Bloggis, jag hoppas du känner dig glad! 

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Såvitt jag vet så spelar Källström i fotbollslandslaget, du kanske tänker Källman? ;)

2011-01-24 @ 21:05:04
Postat av: Ludvig

Såvitt jag vet så spelar Källström fotboll, du tänker kanske på Källman? ;D

2011-01-24 @ 21:08:26
Postat av: Annie

Haha, där var du rolig va! Inte konstigt att jag inte någon bild på honom när jag söker på Källström på Google! Man lär sig alltid något nytt :D

2011-01-25 @ 12:52:36
URL: http://jagheterannie.blogg.se/
Postat av: fel

KÄLLMAN*

2011-01-25 @ 15:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0