snow

Slutrea = 84%

Ja ja. Förutom handbollsförlusten har min dag varit super! Jag och mamma drog till Väla där någon gång på förmiddagen. Det var lagom mycket folk och jag hittade de snygga plaggen inne på MQ som jag suktat efter. Jag reashoppade också inne på Sisters. Ett underlinne, en t-shirt, en underkjol och ett par tights med skinnimitation på sidorna. Allt som allt skulle det ha kostat 1100 kronor från början. Men jag betalde bara 175 spänn!! Det är sån rea vi gillar! Inget mesande! Räknade ut att det blev 84% rabatt. Det kallar jag REA! Och nu har jag varit så gullig att jag fotat allt till dig Bloggis.



Ett grönt linne som jag tänkte ha under beiga tunikor som är lite för korta för att ha till tights. (Jag tycker tunikan ska gå nedanför rumpan om man bara har tights under. Jag känner mig halvnaken annars.) Med detta linne under blir det super! Alltså.. jag känner mig så nöjd att jag kommer på anledningar till att köpa det! Detta hade kostat 249 kronor och nu var det "tre plagg för 100". Så ungefär 30 kronor!



En kort t-shirt. Den här är storlek L så den är lite stor. Men med ett svart linne under tycker jag bara att det är coolt att den är lite pösig. Den hade också kostat 249 kronor från början. Och nu 30.



Sånna här plagg är ju bara för tråkigt att lägga pengar på. Men jag tror den här lilla kjolen kan komma väl till användning när tunikan-är-för-kort-till-tights-"problemet" uppstår igen. (Ett bra alternativ till underlinnet). 30 kronor betalde jag. Och den hade kostat 199.



Dessa tyckte jag var lite coola. Blir mer som ett par byxor än ett par tights eftersom skinnet "hårdar" till dem en aning. De hade kostat 399 men jag betalade bara 75 spänn!



Så där ja.
Jag måste även ge en stor eloge till alla modebloggare. Det tar mycket längre tid att fota, lägga upp och skriva om plaggen än vad man tror. Nu vill jag ha lite respons och höra vad ni tyckte?

Kommentarer
Postat av: karro

åhhåhhh, vill också shoppa när de är såå billigt! ojojo!

2011-01-30 @ 18:41:12
URL: http://karolinaae.blogg.se/
Postat av: karro

jätte fina grjer btw, hihi puss

2011-01-30 @ 18:41:50
URL: http://karolinaae.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0